Oldal betöltése ...


TOP-3.2.1-es projekt
Fotók
Faluház facebook
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Agárdi Fürdő gyógyászati akció!
Tájékoztatni szeretnénk településüket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az Agárdi Gyógy,- és Termálfürdő Fejér megye nyugdíjasai számára újraindítja gyógyászati akcióját, az alábbiak szerint:
 
Az akciót kizárólag érvényes nyugdíjas igazolvány és lakcímkártya bemutatásával igényelhetik vendégeink 2017. szeptember 4-től 2017. december 22-ig!
 
Az akcióról bővebben tájékoztatásként:
2017. szeptember 4-től Fejér megye nyugdíjasainak a fürdő regeneráló, TB által finanszírozott gyógykezeléseit kedvezményes áron és pihentetően komfortos környezetben nyújtjuk. Adott kedvezmény szerint abban az esetben, amennyiben a maximális 60 kezelést (medencefürdő, gyógymasszázs, iszapkezelés, víz alatti sugármasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti csoportos gyógytorna) igényli a vendég, a 27.000Ft – 30.000Ft helyett 14.000Ft-ért veheti igénybe a gyógyulást elősegítő szolgáltatásokat (233Ft/ kezelés).
 
Felajánlásunk célja, hogy hozzájáruljunk többek között az Ön által vezetett település lakosságának ilyen jellegű regenerálódásához, pihenéséhez, nem utolsósorban egészségmegőrzéséhez.
 
Bővebb információkhoz juthatnak a régió egyik legszebb fürdőjéről a www.agarditermal.hu honlapon.    
 
Az akcióról szóló hirdetményt levelem mellékleteként csatoltan küldöm. Amennyiben településükön van lehetőség plakátot kihelyezni közintézményeikben (művelődési ház, orvosi rendelő stb…), kérem, helyezzék ki azt!
 
Kérem, amennyiben lehetőségében áll, ismertesse nyugdíjas lakossága számára felhívásunkat!
Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése, kérése volna, szívesen állok rendelkezésére!
 
 
Üdvözlettel
Szigetvári Orsolya
marketing-, és értékesítési vezető
Agárdi Gyógy-, és Termálfürdő Zrt.
 
 

Copyright © 2011 Baracska Község Önkormányzata
Honlappal kapcsolatos észrevételeiket várjuk az info@baracska.hu címen