Oldal betöltése ...


TOP-3.2.1-es projekt
Fotók
Faluház facebook
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
FELHÍVÁS - TeSzedd!
Baracska Község Önkormányzata az idei esztendőben is csatlakozott A TeSzedd! –Önkéntesen a tiszta Magyarországért! környezetvédelmi akcióhoz. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is önként vállaltam a helyi akciók koordinátori feladatainak ellátását.

A környezetünkre való odafigyelés, a felelős környezettudatos gondolkodás ma már természetes elvárásnak számít, de sajnos nem mindenki gondolkodik így. Vannak, akik nem figyelnek arra, hogy ahulladékgyűjtőbe, illetve a kijelölt hulladékgyűjtő helyen rakják le a keletkezett hulladékot és nem tartják fontosnak a tiszta környezetet, így sajnos több helyen nem oda való hulladék halmozódik fel.

A helyi temető fenntartója ugyan a Baracskai Református Egyházközség, de mivel ez az egyetlen temetkezési hely van községünkben, vallási hovatartozástól függetlenül minden Baracskán élő személy érdeke, hogy a környezete tiszta, rendezett legyen. Ezért -egyeztetve Dombi Ferenc lelkész úrral -oda szervezünk takarítási akciót.

A takarítási akció időpontja: 2017. szeptember 15-én, pénteken délelőtt 9.00 órától.

A fenti napon mindenkit hívunk és várunk, aki fontosnak érzi és jó példát mutatva hajlandó tenni a temető és környezetének tisztaságáért.

Egyszer használatos kesztyűt minden résztvevő számára biztosítunk, zsákokról és azok elszállítatásáról a szervezők gondoskodnak.
               
Becsei Andrásné
alpolgármester
 

Copyright © 2011 Baracska Község Önkormányzata
Honlappal kapcsolatos észrevételeiket várjuk az info@baracska.hu címen