Oldal betöltése ...


TOP-3.2.1-es projekt
Önkormányzati Hivatali Portál
Fotók
Faluház facebook
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
ÖNKORMÁNYZATI BERUHÁZÁSOK

Tájékoztatás a folyamatban lévő két nagy önkormányzati beruházásunk jelenlegi állapotáról

 

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Baracskai Kozma Ferenc Általános Iskola tornatermének építése jó ütemben halad. Ez azt jelenti, hogy az építkezés 2018. december 31. napjáig befejeződik. Külön örömünkre szolgál, hogy a beruházás finanszírozási gondjainak megkönnyítésére Baracska Község Önkormányzata az 1347/2018.(VII.26.) Kormányhatározat alapján további 67 millió forint támogatásban részesült.
 
 
A Baracskai Bóbita Óvoda energiakorszerűsítési felújítása is megkezdődött, amelynek szerződés szerinti befejezési határideje: 2018. október 31. A befejezési határidő nem befolyásolja azt a tényt, hogy 2018. szeptember 1-jétől az intézményben megkezdődhet a nevelő munka és az óvodások birtokba vehetik azt.
Az óvoda felújítási költsége láthatóan több lesz, mint amennyit a pályázaton nyertünk, ezért pótelőirányzat iránti kérelmünket benyújtottuk.
 
 
Ezúton is köszönetemet fejezem ki az eddigi támogatásokért Magyarország Kormányának és különösen az előkészületekben tevőlegesen részt vállaló országgyűlési képviselőnknek!
 
A nyár hátralévő részére mindenkinek jó pihenést, a 2018/2019-es tanévre pedig jó munkát kívánok!
 
Tisztelettel:
Boriszov Zoltán
polgármester

Copyright © 2011 Baracska Község Önkormányzata
Honlappal kapcsolatos észrevételeiket várjuk az info@baracska.hu címen