Jegyzői sorok
Írta: nnorbert - Dátum: November 13 2019 20:27:21
 
 
Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy az önkormányzat és a Magyar Telekom együttműködésének eredményeként az Emlékparkban egy nyilvánosan hozzáférhető, ingyenesen használható internet hozzáférési pont létesült, TelekomSZIP néven.

Teljes hír
Tisztelt Lakosság!

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy az önkormányzat és a Magyar Telekom együttműködésének eredményeként az Emlékparkban egy nyilvánosan hozzáférhető, ingyenesen használható internet hozzáférési pont létesült, TelekomSZIP néven. Önkormányzatunknak a Telekom ezt a lehetőséget térítésmentesen biztosította azzal, hogy a fizikai megvalósításban (vezetékezés, szervezés, eszközök felszerelése) számított az önkormányzat saját dolgozóinak közreműködésére. A hozzáférési pont üzemeltetése a jövőben semmilyen módon nem terheli az önkormányzat költségvetését.
Reméljük, hogy a fiataljaink a park használata során ezt a lehetőséget kihasználják, okosabban töltik majd az időt, és ezáltal kevesebb energia marad a park és a játszótér eszközeinek rongálására.
Köszönet a Magyar Telekomnak, illetve azon személyeknek, akik ezt a lehetőséget megtalálták és a kivitelezésben tevőlegesen részt vettek!