Oldal betöltése ...


Veszélyhelyzeti polgármesteri döntések
TOP-2.1.3-16-FE1-2021-00007
TOP-3.2.1-es projekt
Önkormányzati Hivatali Portál
Magyar Falu Program
Fotók
Faluház facebook
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
TÁJÉKOZTATÓ
TÁJÉKOZTATÓ

hatósági bizonyítvány igényléséhez lakások számának igazolásáról

2022. szeptember 9-én a Magyar Közlöny 146. számában megjelent - a családi fogyasztói közösségekre, valamint a családi otthonteremtési kedvezményből megvalósuló tetőtérbeépítésekre vonatkozó kedvezmények bevezetése érdekében az egyes egyetemes szolgáltatási árszabások meghatározásáról szóló 259/2022. (VII. 21.) Korm. rendelet módosításáról szóló - 345/2022. (IX. 9.) Korm. rendelet (a továbbiakban: R.), amely új hatáskört és feladatkört ad a jegyzőknek hatósági bizonyítvány kiállítására a lakás rendeltetési egységek számáról, ahhoz, hogy a lakossági fogyasztó jogszerűen vegyen igénybe kedvezménnyel elszámolt földgáz mennyiséget.

A hatósági bizonyítvány kiállítása az ingatlan fekvése szerint illetékes jegyző 8 napon belül hatósági bizonyítványt állít ki a legalább 2, legfeljebb 4 lakásos, társasháznak, lakásszövetkezetnek nem minősülő ingatlanok esetében az ezt alátámasztó dokumentumok alapján. A kérelmet aláírva, papír alapon vagy elektronikusan ügyfélkapun keresztül kell benyújtani.

A kérelem benyújtásához nyomtatványt készítettünk, melyet honlapunkról is letölthet. A kérelem más formában is benyújtható, amennyiben tartalmazza legalább a kérelem elbírálásához szükséges, a nyomtatványban is jelzett adatokat, dokumentumokat.
 

Copyright © 2011 Baracska Község Önkormányzata
Honlappal kapcsolatos észrevételeiket várjuk az info@baracska.hu címen