Keresztény Családok Köre

Keresztény Családok Köre

Tisztelt Érdeklődő!

Szervezetük 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy olyan programokat szervezzen, amely a hagyományos keresztény értékrend szerinti értékeket közvetítse a községünk lakói felé.
Alakító tagjaink a két hetente tartandó katolikus hittanórák/beszélgetésekre rendszeresen eljáró családokból alakult, ez kb. 15 család, ahová nagy szeretettel várunk minden keresztény és a kereszténységre nyitott családokat, hogy az Evangélium tanulmányozása segítségével ez a közösség tovább tudjon bővülni.
Programjaink: minden évben megrendezzük a Baracskai Keresztény Családi Napot, ádventi koszorú készítést szervezünk a katolikus közösségi házban, felállítjuk a falu betlehemét, és részt veszünk az ádventi hétvégék ünnepi előadásaiban. Fogadtuk az erdélyi testvértelepülés vendégeit, segítettünk az elszállásolásukban, zarándokutakat szerveztünk magunknak.

Az elmúlt években meghívtunk olyan híres előadókat, mint Eperjes Károly színművész, Uzsalyné dr. Pécsi Rita gyermek pszichológus, Dr. Csókay András agysebész

Várunk mindenkit, aki a hagyományos keresztény értékekkel egyetértésben szeretne részt venni tevékenységünkben és községünk jövőjének alakításában.

Baracskai Keresztény Családok Köre
Címe: 2471 Baracska, Petőfi u. 1.
Képviselője: Tóth Hajnalka
Elérhetősége: 2471 Baracska, Kossuth u. 70.
Telefon: +36 30 397 2925