Rendőrség

Rendőrség

Baracska közigazgatási területe a Gárdonyi Rendőrkapitányság, azon belül a Martonvásári Rendőrőrs illetékességi területéhez tartozik.
Munkanapokon hivatali munkaidőben, hétfőtől csütörtökig 07.30 órától 16.00 óráig, pénteken 13.30 óráig van lehetőség mindkét helyen személyes ügyintézésre.
Bizonyos ügyfajtákban, így szabálysértési, engedélyügyi ügyekben, illetve néhány kiemelt bűncselekmény esetén csak a Gárdonyi Rendőrkapitányság, 2483 Gárdony, Balassi Bálint utca 5. szám alatti épületében van lehetőség személyes ügyintézésre. Egyéb ügyekben a
Martonvásári Rendőrőrs, 2462 Martonvásár, Brunszvik utca 41. szám alatti épületében is eljárhatnak személyesen.
A Rendőrség által küldött hivatalos levelek tartalmazzák az ügyintéző nevét és elérhetőségét, folyamatban levő üggyel kapcsolatos kérdésekkel hozzájuk lehet fordulni.

Bizonyos ügyfajtákban, így szabálysértési, engedélyügyi ügyekben, illetve néhány kiemelt bűncselekmény esetén csak a Gárdonyi Rendőrkapitányság, 2483 Gárdony, Balassi Bálint utca 5. szám alatti épületében van lehetőség személyes ügyintézésre. Egyéb ügyekben a Martonvásári Rendőrőrs, 2462 Martonvásár, Brunszvik utca 41. szám alatti épületében is eljárhatnak személyesen. A Rendőrség által küldött hivatalos levelek tartalmazzák az ügyintéző nevét és elérhetőségét, folyamatban levő üggyel kapcsolatos kérdésekkel hozzájuk lehet fordulni.

2008-ban az Egészséges Településekért Alapítvány pályázati támogatásából vásárolt anyagokból, közösségi összefogással, Mezei-Rácz Ferenc népi építőmester szakértelmével felépült a Faluház udvarán egy kemence, majd a kemence körül szaletli épült, így a sütést-főzést előkészítő munkálatokra, majd a kész finomságok fogyasztására a természet közelségében, friss levegőn, ugyanakkor fedett helyen van lehetőség. A szaletli jó célt szolgál a szüreti mulatság és a községi karácsonyi vendéglátás alkalmával, valamint a baráti és családi összejövetelek idején.


Telefonos elérhetőségek hivatali munkaidőben:
Gárdonyi Rendőrkapitányság: 06-22/355-003
Martonvásári Rendőrőrs: 06-22/460-007
Ügyfélkapus regisztrációval rendelkezők ügyeiket elektronikusan is intézhetik a https://ugyintezes.police.hu/ oldalon, ahol részletes útmutató található ennek menetéről.
Elektronikus levélben is fordulhatnak munkatársainkhoz a gardonyrk@fejer.police.hu e-mal címen.
Azonnali rendőri intézkedést igénylő esetekben a nap 24 órájában hívják a 112-es segélyhívót!