Református Egyházközség

Református Egyházközség

Tisztelt Érdeklődő!

Gyülekezetünk egy növekvő, családias közösség, ahol egyaránt szeretettel látjuk hitben járó testvéreinket és mindazokat, akik még csak keresik Istent. Istentiszteleteink vasárnap 10 órakor kezdődnek templomunkban, minden hónap első és harmadik vasárnapján pedig a felnőtt istentisztelettel párhuzamosan gyermek istentiszteletet tartunk gyülekezeti termünkben. Gyülekezetünkben vannak állandó hétközi alkalmak többféle korosztály számára, valamint időszakos – pl. ünnepekhez kapcsolódó – lelki alkalmakat is szervezünk. Ezekkel kapcsolatos friss információkat az istentiszteleteken, a lelkészi hivatalban, valamint közösségünk facebook oldalán találhatnak az érdeklődők. A minden ősszel induló fiatal- és felnőtt konfirmációs csoportokhoz, keresztelői-, esküvői- és temetési szertartásokhoz, továbbá a gyülekezethez való hivatalos csatlakozáshoz kapcsolódó kérdésekre a lelkészi hivatalnál kaphatnak választ.
A lelkészi hivatal emailben és telefonon hétfő kivételével mindennap elérhető, azonban nincs állandó nyitvatartási ideje – a személyes ügyintézés minden esetben előzetes időpont egyeztetés alapján történik.

Elérhetőségeink:

email: baracska.ref@gmail.com

telefon: +36/70-420-3337

cím: 2471, Baracska, Templom u. 27.

Lelkipásztor: Bottyánné Horváth Evelin

Főgondnok: Gyarmati István

Temető

Baracska község területén egyetlen temető található, amelynek üzemeltetője és fenntartója a Baracskai Református Egyházközség. Sírhelymegváltás, temetéssel kapcsolatos ügyintézés, síremlékek építésével és felújításával kapcsolatos bejelentés vagy bármilyen kérdés és észrevétel ügyében forduljanak a baracskai református lelkészi hivatalhoz, amely telefonon és emailben hétfő kivételével mindennap elérhető. Személyes ügyintézésre kizárólag előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség.

A lelkészi hivatal elérhetőségei:

email: baracska.ref@gmail.com

telefon: +36/70-420-3337

cím: 2471, Baracska, Templom u. 27.

Lelkipásztor: Bottyánné Horváth Evelin

Főgondnok: Gyarmati István